top of page
General photo for website.png

Behandlingar

Hifu treatment_edited.jpg

Hifu

HIFU behandling är är ett icke kirurgisk behandling för att faktiskt lyfta/strama åt huden. Det stimulerar kollagen- och elastinproduktionen samt reducerar fett.Behandlingen är passande till alla hudtyper med och ka även förbättra skador i vävnaderna. Områden att behandla med Hifu är ansikte , hals och dubbelhak

General photo for website.jpg

Ansiktsbehandlingar- hydrafacial:

Ansiktsbehandling ger din hud liv och lyster, avlägsnar döda hudceller , rengör porerna på djupet och och boosta din hy med näring och fukt. Du får en stund att koppla av och din hud får bättre.
Vi erbjuder två olika hydrafacials. En för den med mogen hy, och en för den med mycket pormaskar och andra orenheter.

laser hair removal.png

Laser för kvinna och man:

Hårborttagning med diod-laser är den senaste tekniken inom hårborttagning och är en effektiv, snabb, smärtfri och säker metod för att uppnå ett permanent resultat. 
Laser påverkar endast i anagena fasen, därav krävs flera sessioner för resultat.
Se till att ha rakat dig innan behandling.

Mesoterapi.png

Mesoterapi

Vi erbjuder olika type av Mesoterapi. Mesoterapi för håravfall minskar håravfall och ger en bättre hårkvalité som leder till ett tjockare och friskare hår. Ett friskt utseende, frånvaro av rynkor, påsar under ögonen och mörka ringar - allt detta är möjligt med mesoterapi runt ögonen. Mesoterapi för bigmentering är ett blekande serum som jämnar ut hudtonen och ljusar upp åldersfläckar samt hyperpigmenteringar så att dem blir mindre synliga. Mesoterapi för minska stora porar är ett serum för tunn och känslig hud som hjälper till att bygga upp huden och göra den starkare, friskare och spänstigare.

_Microneedling website.png

Microneedling

Microneedling är en avancerad djupgående behandling som innebär att minimala nålar förs över hela hudytan för att skapa små mikrokanaler i det översta hudlagret. Det stimulerar blodcirkulationen och bildandet av kollagen, vilket har en föryngrande effekt på hela hudens kvalitet och utseende.

kemisk peeling website.jpg

Kemisk peeling

En kemisk peeling har både en föryngrande och hudförbättrande effekt. Peelingen reducerar rynkor, fina linjer och minskar pigmenteringar. Det är även bra mot förstorade porer och oren hud. Acne, pormaskar och överproduktion av talg normaliseras.
I behandlingen ingår rengöring, massage, toner, Hyaluronic Youth Mask samt B3 Recovery Cream.Vi rekomenderar alltid våra hudbehandlingar i kurer med 7-10 dagar mellanrum.
Passar inte gravida och ammande!

Botox and filler 1_edited_edited.jpg

Filler

  

Botox and filler2.png

Profhilo

  

Untitled design.jpg

BOTOX

  

shutterstock_1903914901.jpg

Trådlyft

Consultation With Doctors

General photo for website.png

Video Consultation With Doctors

Online Meeting

Mandatory with consultation before treatment if you are a new customer. Book at least 48 hours before scheduled treatment. We go through the treatment options available to achieve your desired results. The consultation is free of charge when the treatment is completed.

Mandatory with consultation before treatment if you are a new customer. Book at least 48 hours before scheduled treatment. We go through the treatment options available to achieve your desired results. The consultation is free of charge when the treatment is completed.

bottom of page